ŘÍZENÍ KVALITY

TECHNOLOGIE A KVALITA PURRO FILTRŮ

 

 

PURRO filtry jsou synonymem kvality, což je potvrzeno značným množstvím laboratorních testů. Neustálá péče o dosažení nejvyšších standardů je zárukou, že naše produkty poskytují spolehlivou ochranu a dosahují norem i u těch nejnáročnějších zákazníků.

 

 

logo purro technologie
purro zdjęcie

MODERNÍ A AUTOMATIZOVANÁ VÝROBA

 

 

PURRO filtry jsou vyráběny v pečlivě vybraných evropských továrnách, splňující přísné normy pokročilých výrobních technologií. Vysoká kvalita našich výrobků je výsledkem používání automatizovaných výrobních technik, vylepšených inovacemi, které zlepšují výrobní proces.

 

 

purro zdjęcie

KONTROLA KVALITY V LABORATOŘÍCH 

 

 

Před uvedením na trh jsou všechny PURRO filtry testovány v laboratořích na nejpokrokovějších zařízeních a strojích. Specialisté z Oddělení řízení kvality hlídají, jestli PURRO produkty splňují všechny nejvyšší normy a standardy, které platí pro trh náhradních dílů a poskytují zákazníkům spolehlivost a bezpečnost při používání.

 

 

purro zdjęcie

OZNAČOVÁNÍ VÝROBNÍCH SÉRIÍ

 

 

Za účelem záruky trvalé úrovně kvality jsou prováděny namátkové kontroly dodávaných produktů, kontroly kvality jejich výroby a také materiálů použitých ve výrobě. Individuální označení produktů a sérií umožňuje kontrolovat celý proces. Navíc trvalé značení produktů znemožňuje zfalšování výrobků a zaručuje pravost PURRO filtrů.

 

 

purro zdjęcie

OVĚŘENÉ PROCESY ŘÍZENÍ KVALITY

 

 

Továrny, vyrábějící PURRO filtry, splňují přísné normy ISO 14001:2015 a IATF 16949. Stejné standardy kvality platí pro všechny PURRO produkty v každé etapě výroby. Četné testy potvrzují dodržování standardů, včetně:

  • ISO 4548-1 – diferenční tlak/průtokové vlastnosti,
  • ISO 4548-2 – vlastnosti prvkového obtokového ventilu,
  • ISO 4548-3 – odolnost vůči vysokému diferenciálnímu tlaku a zvýšené teplotě,
  • ISO 4548-4 – počáteční účinnost zadržování částic, životnost a kumulativní účinnost PURRO filtrů,
  • ISO 4548-5 and ISO 4548-6 – zkouška simulace studeného startu a odolnosti hydraulického impulzu a statická zkouška tlaku při roztržení.

 

 

purro zdjęcie

PÉČE O KOMFORT A ZDRAVÍ ŘIDIČŮ

 

 

PURRO filtry zajišťují cestování v pohodlných podmínkách. Starost o zdraví a bezpečnost cestujících je naší prioritou. Díky PURRO filtrům bude vždy interiér každého automobilu bez nečistot, bakterií a plísní.

 

 

purro zdjęcie
purro zdjęcie

PÉČE O ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ

 

 

Naše produkty jsou vyrobeny s ohledem na životní prostředí. Neustále vylepšujeme naše výrobní systémy a vybíráme materiály, díky nimž jsou PURRO výrobky šetrné k životnímu prostředí.

 

 

purro zdjęcie