Паливні фільтри

Паливні фільтри

Паливні фільтри
Бренд PURRO пропонує два типи паливних фільтрів для вантажівок:
  •  вставки паливних фільтрів – змінні елементи зі складчастою перегородкою, що забезпечують ефективну фільтрувальну поверхню, зібрані на жорсткій центральній серцевині, стійкі до високого тиску,

  • фільтри в корпусі, що накручується, – вставки, інтегровані з металевим корпусом.

 

РЕГУЛЯРНА ЗАМІНА ФІЛЬТРІВ = ЗАТРИМАННЯ ДОМІШОК

 

 

Під час руху вантажних транспортних засобів на великі відстані вони піддаються впливу температурних перепадів, вологи та інших складних погодних умов, які можуть спричинити осідання парафіну або накопичення води. Паливний фільтр використовується для затримання всіх видів забруднень, захисту сучасних паливних систем, які дійсно чутливі до будь-яких частинок бруду, забезпечуючи довготривалу безвідмовну роботу всієї системи.

 

Зношений фільтр може спричинити проблеми з безперебійною роботою двигуна, зниження продуктивності двигуна, а також вплинути на запуск двигуна і систему запуску загалом. Через вищесказане рекомендується регулярна заміна фільтра, яка захищає двигун від серйозних пошкоджень, що можуть призвести до неправильного обслуговування.

 

purro zdjęcie

ПАЛИВНІ ФІЛЬТРИ 

 

 

Паливо, як і будь-який тип рідини, що використовується в автомобілі, піддається впливу численних різних домішок. Починаючи від процесу виробництва, через транспортування, зберігання і всю паливну систему вантажного автомобіля, паливо збирає пил, металеву стружку та іржу.

 

purro zdjęcie

Purro filtration expert